Valborg?

Hörde att det var valborg idag vilket vi helt har missat här nere. Vi tänker definitivt inte fira det eftersom vi har myskväll ikväll. Passar på att ta det lungt när man kan :-) 
Dagen har spenderats på stranden där vi mest har flairat och tatt det lungt. Regnat har det också gjort idag, en liten skvätt..
Jag och Emma lovade att översätta en meny som finns på "vår" resturang valhalla, eftersom den bara fanns på engelska och danska. Javisst tänkte vi, men det va ju bara de att det fanns över 160 saker att översätta och tog oss lite mer än två timmar. Phuuuu!! men nu är vi äntligen klara och som belöning får vi välja vad vi vill från menyn gratis :-) såklart ska vi ta trerättersmiddag av det dyraste! 
För övrigt har vi jävligt kul härnere :-)

pratade med älsk innan, saknar dig hjärtat! <3

Peace
 

ooh my god!

Nu har vi varit har i i 6 dagar och vi har sa javla kul :-)
Vi e runt 20 pers i gruppen plus några larare. Alla ar danska utom Jag, Emma, Emmy och Josse :-)
Vi haller på att lara oss danska och såklart lar vi dom svenska :D
har e några uttryck som vi lart oss ansålange.
-hvordan går det?
-skide godt
-jeg laver pølser
-undskyld
-sjovt
-askebæger
-spise

Våra lektoner består av flairing (jonglera med flaskor och shejkers) , blanda drinkar, salj och service och lite annat smått och gott :-D
En dag ser ungefar ut såhar:
kl. 10 frukost
     12 flair
     14 siesta
     17 drinkar
     19 mat
     21 event eller blanda drinkar och festa om man vill :-D

Just nu har vi siesta och då passa vi på att låna Anns dator for lite uppdatering :D

Kolla Emmas blogg for bilder :-)

Humlan <3

peace



snart dags

tänkte att jag skulle skriva en rad nu innan jag och emsestumpen drar iväg :-)
Imorgonbitti kl 8 går flyget till Bulgarien, mellanlandning i London också där vi ska spendera 6 timmar..
Känns helt sjuk att vi redan ska åka, tiden går så jäkla snabbt.
Vi kommer ha så sjukt roligt :-) kan knappt bärga mig ;-)
Kommer såklart sakna min Babe och töserna, men vi ses snart igen ! Älskar er <3

Peace

not much to say

Idag har städning stått på schemat och jag har varit riktigt duktig :-) Bytat sängkläder, städat mitt rum, städat toan, hängt upp tvätt..

Vid tvåtiden stack jag och Emma till Nova en sväng för att inhandla lite nödvändiga grejer inför resan :-)
Jag köpte bl.a bikini, tjocktröja, kjol, skor, mascara :D

Så jävla mycket hade jag att komma med..

(grillning pågår)

Peace


lördag

fruktansvärt trött..
jobbat, sovit, solat, läst

 

Peace

fredag





Lovely spring

Peace

torsdag



peace

tisdag

Idag har jag och Elian gjort egen sushi. Så inihelvetesjävla gott! Va inte så svårt som jag trodde men den första rullen blev skit tjock, men dom blev bättre och bättre :-)
två med lax, avocado och gurka och en med lax, tonfisk, avocado och gurka. mmm!
   
   



peace


påskfest hos Lisa

I lördes va det dags för påskfest :-) Vi va i eslöv hos Lisa på förfest innan vi skulle dra till jägers. Hos Lisa bjöds det på god mat, massa shots, sånger och trevligt folk :-D Hade en riktigt rolig kväll och träffade mycket trevligt nytt folk.
Väl på jägers hade vi också riktigt kul..packat me folk, massa yrande och dansande :-) love it!

   
     
   
   
   
     

Peace


Påskmiddag

Seg som vanligt med uppdateringen,..
I fredes hade vi brudar påskmiddag hemma hos Karro :) Kände oss som gamlingar när vi stod och fixade och donade, men vad fan.. vi närmar ju oss ;-)
hade en riktigt mysig kväll, blev inte så sent för mig eftersom jag jobba kl halv sju dan efter. Men ändå, massa snack skratt och nya smeknamn till oss alla :D

   
 

Peace/ Kalas-Konrad


last weekend

bilder från helgens bravader :-) Bättre sent än aldrig!

Grillmys hos Emmadarling <3

   

Personalfest på Grand

   
     
     
   
     
     
   

peace

gammal nucka

när jag sitter här och läser lite olika bloggar blir jag bara så jävla glad att jag är som jag är :-) haha, vem fan pallar med en gammal nucka som redan är trött och grå och inte nått halva sin ålder än..Är glad att jag har dom vänner och pojkvän jag har och att jag har turen att kunna umgås med dom alltid :-) Kan gå väldigt crazy till ;-) Sitter och tänker på hur mitt liv hade varit utan dom, det är fan inte nådigt. Hade nog bara varit en tråkig gammal tjugoåring som klagat på allt och alla.
Men som tur är, är jag tvärtom.. ser fram emot vart livet leder mig och för det mesta har jag en positiv inställning :-)

peace
<3

4/4

I torsdags efter träning och jobb åkte jag till Bjärred för att passa mina underbara kusiner :-)
som alltid vill dom såklart busa och hitta på massa roliga saker, så dom lurade upp mig på garagetaket
för att kolla på utsikten och fota lite :-) vet inte riktigt om föräldrarna godkände det så jag hoppas dom inte har berättat
det ;-) När vi sakta men säkert klättrat ner från taket gick vi iväg och köpte pizza. Klockan börja bli rätt så mycket så sen blev det bara lite tv tittande innan jag fick tvinga dom i säng :) Louise va duktig och gick och la sig självmant men olivia fick jag nästan trycka ner i sängen :-) ha! hon skulle ju plugga, läsa, lägga fram kläder, sitta vid datan.. allt för att inte gå o lägga sig. Till slut kom lars och kattis hem och jag fick tvinga olivia att låtsasova så dom inte blev arga för att hon va vaken ;-) Tog sen tåget hem o va väl hemma vid lite över tolv.

I fredes va det dags för morgonspin så det va ju bara att pallra sig dit :-) Som alltid gick det ju bra när man väl kommit igång. Efter det blev det dusch och frukost innan jag gick och la mig igen för nån timmes sömn innan det va dags för jobb. Klockan tre va jag på plats på jobbet och det gick faktiskt jäkligt bra trots att vi hade 210 gäster. Fick sluta redan halv ett och det tackar jag och bugar för:-) Körde till kungshult för att hämta elian så vi va väl hemma vid två nångång.

Idag har ju varit en helt jävla underbar dag ;-) Älskar sol och värme och man kan ju inte annat än att va på strålande humör :) Jag och Helena körde ut till Karro där hon, emma och nelia befann sig. Där blev det smoothie, solning, bra musik och snack ;-) I like! <3
Ikväll står grillning på schemat och flaskan åker såklart också fram ;-) vi får se vart kvällen leder oss :D

       
                  

peace

RSS 2.0