update

har precis vatt på systemet och handlat nio liter vin ;-)

1989-02-26

Idag är dagen med stort D. Jag har gått och blivit 20 år gammal. Jag betonar gammal eftersom det finns så mycket jag skulle åstadkommit innan jag var såhär gammal. Tiden bara gick och plötsligt står man här, 20 år gammal och vet fortfarande inte vart tiden tagit vägen och vart framtiden bär en. Tonåring räknas jag inte längre som. Nej, nu är det vuxen som gäller. Jag kommer inte längre undan med saker som man gjorde när man va yngre, jag måste ta ansvar och stå på egna ben.

Men fan va jag är negativ. Jag är 20 år för helvete! Jag kan gå på systemet när jag vill, komma in på uteställen med mitt eget leg ;-) Det är nu livet börjar.

Mamma kom instörtande kvart över sex imorse och väckte mig och elch. Sång och paketer blev det :-)
Fick nya träningskläder + skor. vilket verkligen behövdes! Lite nya underkläder blev det också (eftersom winston bitit isönder det mesta)
Stack en runda till bageriet också där mer paket väntade, en bok och ett mackejärn av rosmarie :)

Peace


fredag

Igår fick jag en släng av vinterdepression. Va allmänt sur och nere och tänkte va fan ja ska göra med mitt liv. Fick panik på allt och alla. Kanske var det för att ingen ville följa med mig och shoppa. För det vet ju alla att det botar det mesta, depression, förkylning, huvudvärk, allt glöms bort när man rotar bland galgarna :-)
Men jag fick tag på Helena som ville umgås i allafall :-) så hon kom och hämta mig så körde vi lite ärenden, sen drog vi hem till henne och slängde oss i soffan, käkade negerbulle och såg på tv :P
Mamma hämtade mig sen vid fyra då jag hade lovat att hjälpa henne att duscha winston, lättare sagt än gjort.
Vid sjutiden va det dags för spinning, Jag, Helena och Karro cyklade på som fan. Tyvärr började jag känna mig förkyld så jag kunde inte köra hundra procent. Fick gå och snyta mig hela tiden, men jag cyklade på så gott jag kunde. Efteråt va vi helt klart döda, och det va ingen smärtfri död, utan som att bli långsamt plågad till döds.

Och inte nog med det så drog Karro med mig på morgonspin imorse klockan sju. Förvånansvärt pigg som jag va gick det faktiskt riktigt bra. Och det bästa av allt är att efteråt får man frukost ;-) Mackor, fil och flingor, juice och kaffe , mum.
Efter vi tryckt i oss lite frukost fortsatte vi lite i gymmet. Karro är ritktigt grym och kan göra flera stycken övningar på hävstången. (ni vet den stången man hänger i och sen drar sig upp). Jag ville inte ens försöka. Vi körde lite armar, ben och mage. Sen fick det vara nog och vi drog hem. Har precis duschat och sitter vid tv:n och slappar. Har gjort mig en kopp te och tänkte nog läsa lite i en bok jag lånat av julia. :-)

Ska jobba lite på bageriet i eftermiddag. Och ikväll blir det antagligen ut och äta med tjejerna och ta ett glas vin :-) riktigt myspys. <3


Peace

                                                            


Onsdag

Då va en ny vecka i full gång.

Igår blev det träning i gymmet + vibben, riktigt kul faktiskt :) har blivit besatt av vibben , den e riktigt rolig att träna på :P
Efter träningen blev det hem och duscha, äta och sedan iväg till Julle för massa snack och kaffe! myspys :)

Idag gick jag upp halv elva (relativt tidigt för min del) och drog ner till gymmet. Men fick först skotta ut bilen ur en riktigt snöhög. Idag blev det också gym + vibb :D blev väl 1½ timme innan jag begav mig hem igen.
Efter duschen kände jag ett sug efter ägg och bacon (kanske för att vi prata om det igår) så det fick det bli, mum vad gott det va :D Ska jobba idag också, börjar kl fyra men antagligen blir det inte så sent.. skönt. Hoppas dom har samma goda chokladkaka som i måndags, nu när man har tränat får man ju unna sig :D

peace

Lördag

Ja, nu äntligen är du här :)
Har vatt hos kusinen och ätit. Men nu e vi hemma hos mig och förfestar innan jeggan.
Vår saknade Malin Hill har hittat hit till sina rötter i höör , och det är vi sjukt glada över :)
va ju överdrivet längesen, kommer knappt ihåg sist det var. <3
Men som sagt,. så sitter just nu Jag, elian, emma, malin, nelia, pär och lillen hemma hos mig
och krökar lite. Snackar massa skit och är överdrivet sociala vilket man blir efter några glas vin ;P
hoppas på en riktigt trevlig kväll vilket vi alltid har eftersom vi e så jävla positiva :)

Mitt hjärta är här vilket jag är superglad för, hoppas bara jag kan locka med han till jeggan men vem kan motstå mig ;P haha. Älskar dig babe <3

hej alla brudar måste bara säga hej och ha en toppen kväll! / pärsan


torsdag

Sitter framför tv:n och tar det lungt bara. Gick upp vid halv tio för planerna var att dra till Lund men efter en titt ut genom fönstret ändra vi oss.
Kollar lite på oprah och är allmänt trött.

Lena kom hit precis med lilla Gabriel (som är 2 månader idag) och fika lite. kaffe och bulle blev det :P gott.
men vad är planerna för dagen då? ja det är frågan, blir väl bara slappe sen ikv ska ja kolla innebandymatch i tyringe.
kanske dra och träna..? får se.. nu ska jag iaf ut och gå en liten runda i snön med winston :)
<3

why man, why?

Vilket trevligt återseende!
var fan har jag hållt hus? haa.
Men bli inte för hoppfulla och för glada nu för detta kommer inte vara länge.
Hittade min egen blogg när jag kolla runder på datan lite och kom på att det
typ va ett halvår sen jag skrev sist. Så varför inte skriva något nu när jag sitter
på lunchrast på jobbet ;)

hm, jaa.. vad ska jag skriva.. jag har lunchrast i nio minuter till iaf :)

hm..

mm..

jaa..

de va allt, vet inte vad ja ska skriva så det dröjer väl ett halvår till nästa inlägg :)


RSS 2.0