26/3

Dagen började med en tripp till Lund med Emma. Vi tog den tredje och sista sprutan mot hepatit a&b.
Och det gjorde faktiskt ont ;-( Så därför fick vi åka och tröstshoppa lite :) shopping hjälper mot allt ;-)
blev en runda ut till Nova där vi hittade lite smått och gott :) Blev en ny väska, några tröjor, jeanslegging och en ny klocka :-) Och såklart som alltid när man springer på coffee house måste man ju ha en chai latte :) mumelimums!

Fan, ja har glömt ett citat av emma som ja skulle dela med mig här men nu kommer ja inte ihåg de :(
iaf, blev en mysig dag med plumsgums <3

ikväll blev det spinning med karro, ett jäkla tufft pass men vi klara oss igenom det. Blev även lite armar i gymmet men ja va så jäkla trött så ja gav upp ganska snabbt :-) ha!




peace

25/3

När jag har vatt dum låser Elian in mig i buren ;-(

 

peace

24 mars

Två år med älsklingen idag!
Tiden har gått helt sjukt fort, kan inte fatta att det redan har gått två år. Är fortfarande nyförälskad och pirret i magen finns fortfarande kvar :-)
Det blev en långdragen morgon hos babe eftersom vi inte hade några speciella planer, frukost och myspys mest hela dagen. Sen har vi lagat mat, spagetti och kötfärssås ;-) mums! Älskar dig hjärtat

Humlan, det va visst inte våffeldagen förrän imorgon :-) <3

     
                             
    



Peace


oh, I'm so scared

Emma, nu skriver jag igen!!! tack för uppdateringen av min blogg :) det blev helt förträffligt :-)
Eftersom jag inte pallat skriva på hela veckan så har jag väl en del att ta igen, men va fan. Palla!

Har iaf blivit lite jobb denna vecka, så man e ju inte helt arbetslös. Tisdagen spenderades på grand, och
tors + fre (idag) blir det jobb på bagan.
 Va uppe kvart över sex i morse för att gå på morgonspin kl sju.
Ångrade mig ju så fort klockan ringde men det va bara att pallra sig upp, och inte nog med det utan vintern va här igen och det var bara att börja skrapa rutorna på bilen innan jag kunde köra iväg. Efter träning va det hem och duscha och lite sånt.
Slappar bara framför tv:n nu i väntan på att sticka till jobb. Börjar kl ett så det bir chill.
Vet inte vart fredagskvällen bär mig men det märker jag väl ;-)
 
eftesom jag är så seg på att uppdatera kommer här lite bilder sen helgen!



  

   

peace


11/3

då va det onsdag igen, och snart är den också över. Tiden bara springer iväg nuförtiden, känns som tiden gick saktare när man var uppe i skolan och allt vad det innebar. Nu när man är ledig och bara jobbar nån gång då och då går tiden  sjukt fort, dagarna bara flyger iväg. Är det inte skumt, det borde ju va tvärt om, tiden går ju sakta när man inte gör nått spec. Ääh, det är en konstig värld vi lever i ;-)

Hade fortf ont i halsen imorse när jag vakna men det var mycket bättre än igår iaf, så man kan ju hoppas att det inte blir värre. Karro kom hit efter jobb och vi bestämde om för att köra dubbelpass, spinning och box. Vi körde på som aldrig förr och det blev hårda pass båda två. Vi flippade ut lite på boxen då mitt hår blev skit elektriskt och ställde sig rakt ut på alla håll. Såg helt jävla sjuk ut, och jag märkte hur folk sneglade och fnissade åt mig. haha och jag försökte såklart platta till det men det gick ju för fan inte, i ett desperat försök tog jag karros parfym och sprejade ner håret lite, vilket hjälpte i si sådär 30 sek sen fick karro världens stöt så fort hon nuddade mig. Så jag rekomenderar inte parfym till elektriskt hår :D haah.
efter träningen körde vi hem till mig och gjorde te och majskakor med ost ;-) mums!
Nu blir det slappe framför tv:n resten av kvällen :)



Peace


7/3

Pust och stånk vilken utmattande helg. Absolut inte negativt utan tvärtom. Hade en sjukt rolig/mysig kväll hos Julia i Lördes. God mat, massa snack och skratt, och massa gottigottis :)

i Lördes drog först jag och Nelia en sväng till malmö för att kolla shoppningsutbudet. Jag köpte världens snyggaste jacka som jag sett på Emelie, tur att hon inte blev sur för att ja köpte en likadan. :-) var tvungen för det e så jävla snygg, blev besatt :p haa. 

  sen på kvällen blev det såklart jägers för vår del, vad annars. E man stammis så e man ;-) Började kvällen hos Emma men skumpa, shots och massa gott ;-) speciellt likör 43, blåbärssoppa och grädde. Godare kan det inte bli ;-)
Hade en riktigt trevlig kväll.

Söndag + måndag bestod at jobb vilket var helt ok. Söndan var man såklart lite bakis och allmänt sliten, men med ob hela dagen är det värt det :)

Har börjat få ont i halsen vilket e helt sjukt eftersom emma också hade det. Vi blir fan alltid sjuka samtidigt. Så jävla skumt. hee. Så dagen kommer antagligen spenderas framför datan och tv:n. Vilket jag verkligen förtjänar efter denna helgen :)

här kommer lite blandade bilder från helgen.

     

  

  

  

peace


Lördag 28/2

Har varit väldigt seg med att uppdatera men vem blir förvånad? Tog ju etthalvår mellan två inlägg innan så jag har ju förbättrat mig en del iaf.
Tänkte lägga ut lite bilder sen i lördes då vi firade mig ;-)
Först blev det god mat, dricka och presenter innan vi drog till slagt.
Blev en lyckad kväll ;P <3
                                         


 

peace

RSS 2.0