Golden sands

Igår blev det utflykt till Golden Sands för att parta loss på den glade viking som hade grand opening. Men först blev det några timmar på ett köpcenter i Varna där jag inte hittade ett skit och blev deprimerad.
Väl i GS blev det middag och förfest på en resturang innan vi gick till den glade viking. Dessvärre var det inte så mkt folk eftersom säsongen inte dratt igång riktigt än, men vi från utopia plus några andra workers hade en riktigt trevlig kväll med massa snack, shot, dans och buckets :-D

Ikv är det grand opening för den glade här i sunny :-) Jag och emma ska egentligen jobba på valhalla ikv men Nick vår barchef tyckte att vi skulle stänga ikv och gå o festa på den glade ist. Hoppas verkligen det :-)
see ya bitches!

peace


update

Ååh, äntligen har det fina vädret kommit hit :-) legat på stranden hela dan, svinkallt i vattnet men vi bada såklart ändå :-)
Igår hade vi skriftligt prov i sälj och service, praktiskt prov i cocktalis och cuts and pours, va verkligen skit nervös men det gick hyfsat bra iaf, ja och emma va bland dom sista o va inte klara förrän vid elva på kvällen. Snacka om döda..

Men det gick hyfsat bra, cocktailsen gick iaf bra :-)
Idag har vi haft muntligt prov i sälj och service och flairprov på stranden. Det gick väl sådär, har gjort sjukt mkt bättre ifrån mig.. men jävligt skönt att ha gjort alla prov nu. Nu kan vi bara slappa och festa och inget mer plugg.. Ikväll blir det fest för att fira att vi e klara med allt :-) Mexo bar öppnar ikv och vi har blivit inbjudna så vi drar kanske dit. Imorgon är det pubcrawl så det blir väl fest då med :-)
Nu är det iaf bestämt att vi stannar till den 20:de.. Dom vill egetligen inte att vi ska åka hem men de måste vi. Sen får alla åka hit på semester i sommar och hälsa på :-D


Grattis mamma på morsdag! <3


babe, du e mitt allt! älskar dig

Peace


RSS 2.0