1 dag

IMORGON KOMMER EMMA HIT!!!!! <3<3<3

bakis-slas

då va de ännu en söndag i soffan med brudarna. love it.

börjar från fredagen: Hade ingen bil så efter maddie hade vatt barnvakt kom hon hit ist. Vi satt o drack vin o snacka om allt mellan himmel o jord. Så skönt att verkligen kunna prata om allt! En lugn hemmakväll för att samla krafter till lördagen ;)

När vi vakna slängde vi oss framför tv:n för att kolla film o slasa lite. Vi blev lite rastlösa o visste inte vad vi skulle göra, så då bestämde vi oss för att dra en sväng till ikea. Helt sjuk känsla, de känns verkligen som man är hemma. Så vi strosa runt i vår "låtsas-sverige värld" o skratta åt alla namn dom har på allting, sjukt roligt när amerikanarna ska försöka uttala dom. Egentligen behövde jag handla en sänglampa men de va skittråkigt att kolla efter så vi sket i de. Handlade ist, doftljus, pepparkaksdeg, pärlsocker, skorpor, paradisask, gräddsås o glögg. Bra blandning ;)

efter ikea körde vi inom iParty för att kolla halloween outifts, har inte bestämt oss än vad vi ska klä ut oss till men vi blev lite sugna på att va Vilma o Betty i flintstones ;) sen kanske Emma vill va Fred? :) haha,. hade vatt så kul. Eller kom jag på att en kan va Hugh Hefner o dom andra är playboybunnys ;) vi får helt enkelt se men vi måste fixa de rättså snart eftersom de e på lördag!

Efter de drog vi hem till mig o börja göra oss klara för utgång. Sen skulle jag o maddie bara fixa nått snabbt att äta o såklrt blev de potsticks (jag är besatt). Då kom precis debbie o dave o skulle käka så de slutar med att vi hämta upp all vår dricka o sen satt vi alla i köket o åt o snacka :) sen kom edith o ale o gjorde oss sällskap :) efter en del dricka satt debbie o locka mitt hår o gav oss massa kärleksråd ;) hon e så jävla underbar!

sen va vi redo att dra till West End, en klubb i Boston! De dryga här är att man måste gå ut med sitt pass eftersom dom inte godkänner utländska körkort som ID så de ända du kan använda är ditt pass o när ja tar fram  visar de för vakterna så börjar dom skratta!! hahaah, hur snällt är de liksom, ja vet att fotot är hemskt men ändå, hah, fick visa mitt visum ist så dom såg att de va ja ;)

Hade en sjukt trevlig kväll, riktigt bra ställe! måste lätt dit igen för att se Mr X ;) haha.

nu är de söndagsslas hemma hos mig. Thai picknick i vardasrummet idag me, standard!
fan va drygt de va o skriva så här mkt.. haha, ovanligt för mig.

Nu är iallafall Emma äntligen på denna sidan av atlanten! snart så.. bara 3 dagar! <3<3<3

      
xoxo

tillskott



tänkte bara slänga upp en bild på mina nyaste inköp!
köpte båda paren på rea så totalt blev de 50 dollar ;) haha, typ 350 spänn, som hittat säger ja bara :)

torsdag

Dagens ord: slapp

Älskar såna här dagar då man får lite ledigt mitt på dan :)

Store är i skolan på aftercare, mellan är på playdate o lillan sover, hur skönt som helst!

Så nu när ja hade lite tid över passa jag på att sy mitt nya löshår som ja låtit ligga skit länge.. men nu fick jag äntligen tummarna ur o nu e de klart! men faaan vad drygt de va, har ont i mina fingrar efter att syande ;) haha.

har fått undan all ungarnas tvätt också, så slipper jag de imorgon! Städerskan viker all tvätt så de e bara för mig att lägga in de i garderoberna, sjukt skönt!

Hörde att ni hade fått lite snö i svearike?
här regnar de o blåser som fan, så inte så mkt bättre..

Snart slut på den lediga tiden eftersom ja hörde lillan skrika i babymonitorn.. kan jag stänga av den o låtsas att jag inte hörde de?


jaja, ikv blir de iaf träning sen slapp framför tv:n. Imorgon blir de fredagsmys at maddies place.

Kanske väntas vandring på lördag, får se hur vädret är..

O Emma kommer hit om mindre an en vecka! kan fan inte fatta de, helt sjukt underbart! <3

take care

xoxo

for daligt..

ja de e verkligen daligt av mig att uppdatera sa har sallan.. men ja har faktiskt inte haft nan ork till de, eller har ja glomt bort de..

Men forra helgen blev de iaf en trip till nyc, alskar den staden, men vem fan gor inte de? satt pa time square i solskenet med en kaffe o bara titta pa folk. de kan roa mig i tmmar.. Sen blev de lite shoppning, drinkar middag o allmant strosande.. tog en tur ner i central park ocksa, de bara maste man ha gjort om man e i nyc ju :) love it!

sen i veckan har de blivit lite mer shoppning o denna helgen drog vi till Royal, en klubb som ligger pa top 20 av utesallen i boston o de va ett riktigt bra stalle! Ska se om vi inte kan dra dit nar Emsingen kommer hit :)

Vi friade maddie som fyllde ar i sondes med tarta o chokladbullar :) riktigt gott o trevligt :)

bara 1 vecka o 1 dag till min andra halft kommer hit! kan inte ens beskriva hur glad jag ar for de! <3


ska bli battre pa att uppdatera!

xoxo

ojoj

lite sen uppdatering om helgen men lite info ska ni fa ;)

i lordes drog vi hem till Tim pa forfest sen drog vi vidare till Gypsy bar, sjukt roligt stalle.
Alla fick i princip karatefylla. Eftersom drinkarna e rattsa dyra pa stallena o vi inte ar dom rikaste sa har vi alltid med oss smaflaskor med sprit, haha ;) like it a lot. fatta vi sparar pengar, en san liten flaska kostar typ 1,5 dollar ;)
hade en sjukt rolig kvall.

Pa sondagen var de au pair mote o jag valde att ga med Maddie pa hennes ist sa slapp ja ga pa mitt eget som e nu pa sondag. Sa vi korde ut o motte upp alla sen va de dags for applepicking, hah. Va faktiskt valdigt roligt, vi gick all in o skulle hitta dom finaste applena sa fram med stegarna o klattringen mot toppen o dom roda applena borjade ;)
efterat kande vi att vi hade varit alldeles for aktiva for att vara en sondag sa vi var valfortjanta av filmslas i soffan :)


nu i helgen bar det av mot new york city! o massa shopping ;)

see ya!
 

saturday night fever

Igår efter jobb skulle alla tjejer ut o käka o sen gå på bio men mitt i allt va Edith o Liza tvugna att jobba hela kvällen o Ale va i New York så de slutade med att jag o Maddie åkte till Shoppers World o käka på TGI Friday´s o sen gick vi o såg Easy A. Romantisk kväll på tu man hand ;)
Filmen va riktigt rolig o satt o asgarvade i mellanåt. Efter filmen körde jag hem för Maddie skulle jobba imorse så de blev inte så sent igår. Riktigt skönt med sovmorgon, o hosten o kidsen har dratt nånstans så jag ligger i soffa, dricker iskaffe o kollar film.. riktigt skönt.

Ikv blir de iaf GIRLS NIGHT OUT! riktgit taggad. E sugen på att testa Liqour store, ett uteställe som verkar riktigt bra. Får se vad dom andra vill!

take care



the new me
xoxo


helt sjukt ju

alltså jag vet att ja tjatar men ja kan inte fatta att tiden går så jävla snabbt!! redan torsdag igen o snart helg ;) like it!

igår blev de bio med ett gäng svenskar, vi såg The Town, vilket var en sjukt bra film o Ben Affleck är så sjukt het så jag dör!
På vägen hem skulle jag o Anette försöka tanka, de gick väl sådär.. haha kände mig som en riktigt blondin! mer behöver ni inte veta..

idag har vatt en riktig slappedag.. skönt som fan. Fixade en drop off till Hannah så hon va iväg hela dan till kl 5. O pj va i skolan till klockan 6 vilket innebar att ja bara hade lillan idag o hon sov middag mellan 2-4.30. Så med andra ord va jag ledig en bra stund mitt på dan vilket va jävligt skönt. Skypade lite o satt o kolla tv o tog de allmänt lungt. kan behövas ibland.

palla inte sticka till gymmet heller eftersom min bil är på verkstan, aldrig att ja cyklar dit!
så tog en dusch o nu slasar jag ännu lite till framför tv:n :) Maddie kommer snart hit så då blir de film!

imorgon blir de middag o bio med tjejerna sen utgång på lördag! mer om de i helgen!

take care!

xoxo

RSS 2.0