ons

klockan börjar närma sig halv tolv här o ja sitter hemma hos maddie där vi fösöker slutföra vår läxa till helgen..
de går ju inte så värst bra om ja ska va ärlig.
vi har ju de mesta gjort men nu ska vi få ihop allt till en bra presentation vilket är lättare sagt än gjort.
Körde hit direkt efter jobb o va här vid 8, men har mest blivit massa snack o asgarv ist för läxa ;) haha, de blir ju lätt så. Sitter med varsin data o dricker the o käkar godis ;)

känner mig sjukt stressad innan helgen så därför vill ja bara få de gjort så man slippper tänka på de. De hjälper ju inte heller att ungarna har lov o ja måste underhålla dom, tar verkligen på krafterna vill ja lova.

Tog dom till blue hill igår o idag där dom hade skidlektion, men att åka själv me 3 ungar va fan inte lätt! dom vägrar bära nånting så där gick jag me massa väskor o skidor o såg mest ut som en packåsna..

längtar till lördag då de blir födelsedagsfest :)

peace out.


Vårkänsla!

JAAAAAAAAAAAAAAA! Våren är häääär! iaf för en dag men de e så uppskattat sååå!

Passa på att damma av skinnjackan imorse men även de va för varmt! fick helt enkelt gå ut i bara tröja :D hur underbart är inte det?
känns inte som nått kan förstöra denna dan o det glada humöret jag är på! ska jobba extra ikv men de skiter ja i för våååååååååren e häääär :D haha, ja brister snart ut i sång! nu kan vi bara hålla tummarna att den är här för att stanna.

nu ska ja beställa pizza!

have a wounderful day ;)

xxo


idag skiner solen :)

tänka bara berätta att liqour store va ett bra ställe o ja o maddie hade skitkul! inne på dansgolvet har dom en tjur man kan rida på (eller bli avkastad som dom flesta blev) . hah, lide kul! speciellet när folket druckit en del innan dom ger sig upp på tjuren ;) kan bara sluta med asgarv ;)

lite konstigt folk o rättså mkt collagepeople men de sket vi i. Vi dansa loss o byta skor hit o dit ;) hah. (Maddie, om vi ska fortsätta byta skor kan du väl köpa skor i min storlek?) lite svårt att dansa på klackar som är forstora när man fått i sig en del drinkar ;) men ja får ändå säga att ja klara de ganska bra ;)

Söndagen spenderades med IMAX bio, candlepin bowling, sushi o californication :) riktigt mys! (sunday funday)

Igår blev de my gym me lillan o H o en runda till affären för att fylla på kylen, weeho vi har mat igen!

Idag har ja tatt tag i skolan o åkte till wellesley community college men lillan för att skriva in mig igen (eftersom ja plötsligt inte fanns med på listan längre fast ja varit på en klass redan, weird) men nu e de fixat o nästa klass e på lördag.
Efter det åkte vi till gallerian o mötte upp maddie o hennes flickor för en playdate o lunch på friendlys. Myspys.
hämta upp mellan vid 1 o sen drog vi hem där vi nu sitter i väntan på att dra till balletten.

c u later.

peace!


saturday night fever

Ååååh nu e de paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarty timeeeeeeeeee!!

ikv har vi bestämt oss att dra till Liqour store. Fast alla som vatt där säger till oss att de inte e ett så bra ställe så trostar vi allt ikv o ger oss ut i klackar (trots snö o is!!) o ska fan äga stället! Man gör de ju så kul man vill ha de ;)
ikv e de bara ja o maddie, men de e inte så bara de du.. vi kan skapa trubbel ändå ;) haha.

sitter hos mig just nu och Xantal drinkar har slunkit ner o snart tar vi taxi in till boston för att feeeeeeeeeeeesta loss!

underbara älskade bostonliv <3

xoxo

barnkalas

helg va de här!!

Igår kom maddie o damla hit på en drink innan vi begav oss till davis square. Drog till en bar- Foundry, inte direkt min typ av bar men de e kul o komma ut lite ;) heh. Blev ett par drinkar där innan vi begav oss hem igen.

Upp imorse vid nio sen drog vi på barnkalas :) Maddies tvillingflickor fyllde tre o hade hyrt ett ställe "jump around" med massa hopptorn o grejer :) skitkul! Pizza o tårta blev de där innan vi drog vidare.
Körde en runda till Burlington där vi fick med oss lite av varje hem. Väska, tröja, bikini, skor, pyjamas m.m.
O kassörskan glömde eller missa att slå in både väskan o adidaströjan så wiiihoo för mig! där spara jag en hel del ;) ibland har man tur!

nu e vi hemma hos mig igen där vi smider planer för ikv. Känner för att testa nått nytt bra uteställe.. lär väl inte bli några problem i Boston ;)

men först blir de lite filmslas innan vi gör oss redo :)

hoppas ni har en bra helg!

xoxo


Quebec City

Har haft en sjukt rolig helg i Canada :)

Började i fredes med att vi tog bussen från Riverside, vid tiotiden. Va framme i Quebec runt halv sju. Som tur va kunde vi kolla film i bussen så då gick ju tiden rättså snabbt.

När vi kom fram till hotellet blev de en snabbdusch o snabbfix innan vi mötte upp ett gäng tjejer o drog till en bar. Satt där ett tag o snacka sen drog några vidare till en nattklubb o vi andra gick vidare till en annan bar. Där blev de lite mer drinkar o sen chejka vi loss på dansgovlet ;)
Blev en rätt tidig kväll eftersom vi skulle mötas tidigt nästa morgon.
Jag o maddie dela rum me två tyskar som va skit störiga. Vi skulle mötas vid kvart i tio på lördan så då tänkte vi passa på o sova till typ nio, men neejdå då ska tyskarna upp o duscha vid halv åtta o sen tända alla lampor o föna håret. Hur irriterad kan man bli? Sen för att ge tillbaka lite satte jag på massa svensk musik o spela skithögt när dom låg o läste ;) haha.

Iaf, på lördagmorgon blev de en guidad tur i quebec city. Trodde vi skulle sitta i bussen hela tiden men plötsligt stannar han o säger att vi ska ut o gå i typ 45 min!! aah, hade ju gärna gjort de om de inte va så jävla kallt!! ville bara tillbaka in i bussen! 
Turen va ca 2 timmar sen blev vi avsläppta där vintercarnivalen va. Massa is o snöskulpturer o uppträdande kunde vi se utanför, tyckte de va för dyrt så vi sket i att gå in ;) haha, dom borde ju ha ett au pair pris ;) 

tog oss iaf tillbaka till hotellet. Sen duscha vi o gjorde oss lite halvt färdiga innan de va dags att åka till ishotellet. 
Alltså fy fan va häftigt de va! :D en riktigt upplevelse! Ja o Maddie kuta runt som besatta o fota allt :) hah, riktigt glad att vi tog chansen o åkte dit! vill lätt göra om de :D

Efter ishotellet va klockan närmre halv åtta innan vi va tillbaka på hotellet. Lite halvt stressade eftersom vi skulle åka limotur klockan halv tio. 
Hann iaf bli klara o mötte upp ett gäng andra svenska tjejer. En av dom fyllde 20 så hon hade fixat me limon. 
Blev upphämtade vid hotellet o sen festa vi loss o sjöng som galningar i limon :) Riktigt kul va de. Har aldrig åkt limo innan o de verkligen en sjukt rolig upplevelse :D

Blev sen avsläppta vid Quebecs största nattklubb o dansa o drack natten lång :) absolut en lyckad kväll!

söndagen mådde man ju sådär bra.. skönt att vi bara skulle sitta på bussen hela dan så man inte behövde bry sig.
Blev några filmer, lite musik o lite sömn innan vi va tillbaka vid Riverside. Tog T:et hem o sen skjutsa jag hem Maddie innan ja slängde mig i bingen! 

tack för en lyckad helg i Canada :)


guidad turis-slott  turister ;) 

 

 


is hotellet


is kapellet


i limon


limon

fler bilder finns på facebook


xoxo


dan före dan

jaa, äntligen torsdag. Eller ja längtar ju mer till i morgon men de närmar sig :)

Ikv kommer Maddie hit o sover här för i morgon bitti drar vi till Canada!!! :) weehooo!
ska bli sjukt kul :)

Åker vid niotiden sen ska vi va framme där vid halv sju. Lite drygt på en buss i så många timmar men som tur e har jag ju Maddie som underhållning ;) hih.

Sen blir det att testa quebecs nattliv imorgon kväll :) Yeeeah!

Vet inte om ja tar me datan än, ska kolla upp om dom har trådlöst på bussen o hotellet. Annars blir de uppdatering på måndag :)

Lots of love

<3


sötnos

va bara tvungen att lägga ut denna bilden för den e så jävla söt :) heh.


tisdag

Idag har de verkligen snöat nonstop.. o de e meningen att de ska bli snöstorm imorgon så ja undrar hur jäkla mkt snö de ska komma. Ungarna hade iaf bara skola till halv ett idag. O sen bjöd min hostmamma hit alla ungarna till oss (vilket hon tyckte va en jättebra idé, och jag tyckte de va en mindre bra idé) men iaf, fick beställa hit pizza till dom så ja slapp laga lunch till alla. Sluta med att de va 9 ungar (!!). Slängde ut dom i snön ett tag så dom kunde göra av med lite energi, vilket hjälpte. Sen vid halv fyra börja dom droppa av en efter en vilket va ett halleluljah moment för mig.

Har också sutit i telefon med Massbay från o till både igår och idag. De e dom som vi åker med till Quebec. O när ja anmälde mig så skicka jag även med alla mina bankuppgifter så dom kunde dra pengarna direkt. Men nu har dom inte gjort de så nu ringde dom o fråga om ja har hoppat av eftersom mitt namn inte e me på listan längre för ja inte har betalt. Har iaf klöddat me de hela dagen men nu är jag iaf tillbaks på listan o kunde fixa me betalningen efter. skönt, för de hade sugit jävligt mkt om ja inte kunnat följa me.
Men nu blir de iaf Canada på fredag :) weehoo!

O idag har Edith lämnat staterna vilket är helt sjukt. Har typ umgåtts varje helg sen jag kom hit o nu helt plötsligt är hon inte här längre. Jag kommer lätt åka till Mexico o hälsa på henne. <3

hoppas allt är bra där hemma.

xxo


<3


RSS 2.0