Utkast: Aug. 31, 2010

Idag har jag haft en heldag med alla barnen. Dave åkte tillbaka till Boston igårkväll för att jobba i veckan så de e jag o debbie kvar med ungarna. Vi passa på att kolla en film igårkväll när kidsen somnat, känns skönt att vi kan snacka om allt o bara slasa.

Idag fråga Debbie om de va ok att jag passa barnen så hon kunde jobba lite (hon jobbar hemifrån) daaah, självklart e de ok, de e ju därför ja e där.. hah.

Så jag o kidsen satt ett tag nere i lekrummet o kolla film o lekte med dockor.
sen gick vi över till grannflickorna Olivia och Audrey för att leka lite med deras lego o sen ha ett danceparty :) hah. ballonger o teckningar för att göra de fint.. ;)

efter de gick vi in till oss igen för att bada lite, sjukt varmt här nu! Jag orka inte byta om så ja tänkte att ja bara skulle sitta på poolkanten o hålla koll på kidsen, men de gick ju inte riktgit till så. PJ plockar fram dom värsta vattenpistolerna jag nånsin sett! Och såklart ska dom ju börja jaga mig med dom, o de slog liksom lite slint o jag ville ju såklart vinna så jag sprutar ner dom allt vad ja kan o sen gick de bara utför.. Men kul va de iaf.
debbie ´såg lite chockad ut när hon kom ner o såg mig i en vit tröja som va lagom genomskinlig.. haha, hon börja garva som fan o skaka på huvudet. :P

Sen gjorde vi oss redo o drog ut o åt med grannarna :)
Nu e vi hemma igen o ungarna ska snart gå o lägga sig så ja tror ja går ner o kollar en film :)

tänker på er.

Bye for now

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0