weekend

ännu en helg har passerat.. eller snart iaf.

I fredes blev de utgång eftersom ja skulle jobba i går.

Så Maddie kom hit o vi korka upp sen kom även Damla o hennes tyska kompis (kommer inte ihåg vad hon hette)
men trevligt hade vi iaf. Blev drinkar o snack innan vi tog bilen bort till T o åkte in till Boston. Vi skulle först till en klubb där damlas kompisar hade ett bord men eftersom dom inte va me på listan o vi inte fick tag på dom så sket vi i de o gick vidare, vakterna på liqour store försökte få in oss där men vi var tveksamma eftrsom vi inte vatt där innan, pallar inte lägga 20 dollar på inträde som e där kanske skit tråkigt så måste man belata lika mkt för att gå in nån annanstans. Så vi gick bort till Royal ist eftersom vi gillar de stället. Vi va där rättså tidigt så vi slapp den aslånga kön som där alltid e. Sjukt skönt. Hade en så sjukt rolig kväll, lät en av dom bästa! Va överallt o ingenstans.. hah, yrade o dansade som galningar. Shots o kisspaus vid the peetree ;) haha.
tog sen taxi hem hit o käkade nattamat innan vi däckade.

Lördagen bestod av jobb, men som tur va så va maddie här med mig vilket gjorde de hela roligare. Plus att mins hosts hade dom två största ungarna med sig hela dan så vi passa bara lillan. Vi körde till Target där ja köpte present till Mellan som fyller 5 idag :)
en klänning, diadem, klistermärken o målarbok. heh. hon blev glad iaf.

sen blev de mest slasande framför tv:n o på kvällen kom även Edith o Damla hit så då laga vi mat o drack vin. Mysig kväll med massa snack :)

O idag har vi inte gjort allt för mkt än, Ale kom hit o vi slasar framför tv:n just nu. Har färgat maddies hår också så nästa sak på schemat är väl att dra nånstans o göra nått ist för att bara sitta inne. Får se hur de går med det..
Maddie fönade precis håret så proppen i mitt rum gick, bra jobbat ;) hah.

dags för rörelse..

xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0