redan torsdag..

sjukt vad tiden går snabbt, känns som de va måndag igår.. heh. Skönt iaf, de innebär ju att helgen snart är här :)
tänkte nog bara va här i slasa imorgon, snacka om att ha glass- och filmkväll ;) låter lockande i mina öron!

Va iaf ute o käka med Ale o Maddie igår, Ale e från mexico o tydligen va de nån stor dag där igår så de skulle firas tyckte hon :) så vi körde till en mexicansk resturang o käka o snacka massa skit. Försökte planera Lördagen lite men vi har en jäkla massa olika alternativ så de kommer bli svårt att enas.. Ska iaf på poolparty på lördag-dag hos Edith sen på kvällen får vi välja mellan: partybus, houseparty, boat cruise, eller utgång i Boston.. hm, svårt val, men de blir säkert kul vilket som.

Igår va också första gången ja körde här i Newton.. tänkte att de e lika bra att börja köra så fort som möjligt o inte göra en så stor grej av de. Och dessutom har ja gps så så jäkla svårt kan de inte va. Börja me att köra till gymmet o fixa gymkort sen träna ja lite innan ja körde hem o svida om för middag.

Imorse va de bootcamp som gällde, sprang ca 6,5 km o sen körde vi hem igen. haha, skönt som fan att de inte va mer på scemat, hade dött. Ska försöka gå på spinning ikv också o se om de e lika bra som hemma ;) får se om ja pallar..

Nu väntar iaf playdate me Caroline, gött, ungarna leker o vi snackar skit o dricker kaffe :)

u're on my mind!

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0