myshelg

Började i fredes med en chilldag med ungarna. Film o mys bara.. På kvällen mötte jag upp Ale för att köra till Liza en sväng. Hennes hostmom hade kakfest så de blev middag o massa kakor till efterrätt. Vi stanna en tag innan de va dags att dra vidare hem till mig. Här i huset hade dom också fest, typ 50 pers o fullt ös när vi kom. Blev några glas vin här o lite minglande med folket. Sen blev vi upphämtade av Lizas kompis som körde oss till Boston. Där spenderade vi kvällen på bond, en hotellbar. Riktigt nice ställe o vi blev bjudna på en jäkla massa drinkar o champagne så ja kan ju inte säga annat än att kvällen var lyckad :)

Ales sista helg här innan hon drar sig tillbaka till Mexico imorgon. Ååååh, hatar verkligen de här. De e de värsta med att vara au pair, man träffar så himla massa underbara tjejer o har sjukt kul tsm, men förr eller senare e de nån som åker hem. :( Kommer sakna ale som faan, helt underbar tjej!

I lördes åkte vi till Blue hills ski i Boston. Ale o edith hade aldrig åkt skidor förrut så nu va de på tiden att dom testa de. Inte lika självklart för en mexicanare som för en svensk att kunna åka skidor ;) hah.
Vi tog en privatlektion med en svensk instruktör Jörgen. hha, skitskön kille. O de va bra för mig att friska upp minnet eftersom ja bara åkt snowblades de senaste gångerna. Nu e de på tiden att ja lär mig åka skidor.
De gick faktiskt över förväntan för mexicanarna med tanke på att de va första gången. Men såklart när ja skulle filma dom så vurpar dom båda två. För mkt press på sig. haha, kolla klippet på face. sjukt roligt!

Efter några timmar i backen drog vi hem till ale där de blev käk o ja slappa i soffan medan ale försökte packa sina resväskor. Senare drog vi hem till mig där vi egentligen skulle börja göra oss redo o förkröka för ännu en utgång. Men vi va inte ett dugg taggade så de blev kinamat o skräckfilm ist :) mysigt.

Igår drog edith till Colorado för att fira jul o ja o ale drog hem till henne där de va dags för packning o sen hade ale lovat sin familj att bjuda dom på mexicansk mat.
haha, ja hade så jävl kul åt ale när hon skulle försöka packa ner alla sina grejer. Själv kan ja tycka att ja har mkt kläder o skor men de e absolut ingenting jämfört me ale. Hon hade två stora resväskor, fullproppade. En väska på hjul som handbagage, en ryggsäck o två handväskor. haha, såg så jävla roligt utnär hon skulle prova bära allt. Plus att hon hade massa kläder i tvätten som också skulle ner.. o tillslut blev de att hon får åka i två jackor för de fick inte plats. snacka om att hon kommer få betala övervikt.
Ska verkligen tänka på de när mam o pap kommer, ska skicka med dom så mkt som möjligt som ja inte behöver :)

Efter några timmars packning gav vi upp. Ja försökte få ale att förstå att hon är en shopaholic men de vägra hon att medge.

Sen va de dags att laga mexicansk mat, blev burritos o nått annat. haha, skitgott iaf. vin o snack me hennes hostfamilj som e skit trevliga :)

Sen drog ja mig hemåt o somna som en stock.

Ikv drar ja o ale till cheesecake factory för en sista måltid :( usch, vad jobbigt.



Hos Liza


Hos mig


Bond



ja o ale <3


redo för skidåkning


edith o ale


<3



xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0