ny vecka

Helgen flög förbi ganska fort.. Ale o Maddie kom iaf hit i fredes o vi beslöt oss för att dra till en bar o chilla lite. Ville inte ta ut oss för mkt eftersom de skulle bli mer fest på lördag. Så vi körde till Boston o gick till en klubb med liveband, helt ok men lite lite folk. Så efter några drinkar bestämde vi oss för att dra hem o spara oss till lördag ist.

Vi passa på att ta sovmorgon vilket va riktigt skönt :) sen körde Maddie o jag runt i newton, mest för att ja skulle lära mig var allt ligger.. hha, de går väl sådär.. vet inte allt för mkt än, men ja har faktiskt bara vatt här 1 vecka så de kommer.
Sen körde vi hem igen o gjorde oss klara för kvällen, födelsedagsfest för en annan au pair Edith.
Så liza o Ale kom o hämta upp oss sen körde vi till en kille som heter Tim som fixa festen. Vi va där vid halv fem för vi skulle grilla o lite sånt.
Så hungriga som svin va vi men de dröjde som fan innan dom fick igång grillen vilket resulterade att vi drack alldeles för mkt innan vi ätit nått.. haha. Men tillslut tog Maddie tag i saken o börja grilla burgare o korvar.. hah :) tilllsut fick vi iaf mat o gott va de. Typiskt amerikanskt med barbeque o röda plastmuggar o musik som party in the usa.. haha, fick en liten tillbakablick till vår avskedsfest där :P
vi satt ute o åt men de blev kallt ganska så snabbt så vi flytta in allt o sen blev de lite tårta o ännu fler drinkar. Tillsut beslöt vi oss för att dra vidare, skulle egentligen till ännu en födelsedagsfest men fick höra att de skulle va ganska tråkigt där så vi sket i de o stack till en bar ist, men så fort vi kom in sa dom att de va "last order" för dom skulle stänga. Så vi packa in oss i bilarna o drog till nästa bar.. vilket resulterade i samma sak, så vi bestämde oss för att dra på strippklubb men när vi kom dit va där stängt. Så här höll ungefär hela kvällen på tills vi beslöt oss för att beställa kinamat o dra hem :) haah. Vi drog alla hem till Tim o sov där. Hade ändå en trevlig kväll, kul att lära känna lite nytt folk.
Skulle egentligen dratt till Boston igår men vi va alla sledna så jag, maddie o Liza handla med oss mat sen körde vi till Ale där vi spenderade hela söndagen framför lite olika filmer, med massa popcorn.

Så va det måndag o ja har precis slutat, ska försöka sticka till gymmet ikv o köpa träningskort (om ja hittar dit) hah.

xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0