helg

blir en kort uppdatering nu innan ja ska börja göra mig redo för kvällen.

Igår drog vi iaf in till Boston för att fira att Damla fått sina nya visum. De blev biljard på Jillians. Sluts againg the bitches :) hah, riktigt kul va de. Några drinkar där innan Damlas kompisar drog med oss på en öppning av en lounge, inte så jättekul.. rättså dålig musik o sen va vi inte så taggade eftersom vi skulle upp till skolan idag.
Men ändå en trevlig kväll.

va i skolan från 9-15 idag, inga konstigheter. Träffade några trevliga svenska o norska tjejer vilket alltid är kul. Dom ska också till Quebec samtidigt som vi så vi bestämde att vi skulle ta en limo-tour på lördagkväll innan vi drar ut o testar canadas nattliv :) ringde o boka de, ska bli skitkul :)

drog en sväng inom H&M för att hitta nått till ikv då de blir att dra till District i Boston, dom har nått event där o vi har fixat in oss på gästlistan vilket ska bli sjukt jävla nice. Bord o dricka är fixat till vi kommer :) inte en krona betalar vi ;) gutt!

maddie o ja e hos mig nu o ska börja göra oss redo för kvällen sen joinar liza o edtih oss för lite pregame. Ediths sista partykväll ikv eftersom hon åker hem till Mexico på tisdag :( usch! så jävla tråkigt!

men nu måste ja sätta fart, blir mer uppdatering imorgon (förhoppningsvis)

ha en trevlig kväll!

xxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0