januari

OOOOOPS! har visst inte uppdaterat något detta året :S dåligt dåligt.

Men de har inte hänt nått överdrivet intressant sen senast så ni har inte missat nått..

Denna helgen var iaf en jäkligt bra helg. Så mkt kan jag säga! Blev utgång både fredag o lördag. Fre drog vi först till några killar vi träffade för ett tag sen där de blev förfest me champage o massa goda drinkar ;) Blev sen utgång till Royale, där vi slapp stå i kö eller betala för nåntnig hela kvällen :) underbart!
hade en riktigt rolig kväll !

Lördag skulle vi efter mpnga om o men äntligen åka skridskor.. men tror ni de blev som ja ville???!! NEJ! hah, men vi tar de en annan dag helt enkelt. Drog till Boston igen där vi börja kvällen på samma sätt med champagne o drinkar. Sen drog vi vidare till en hotel lounge som va överdrivet packad. Sjukt mkt folk o vi blev av med varnadra hela tiden. Slutet kom plötsligt då vakterna ville slänga ut en av våra tjejer så då blev de taxi hem för att sova.. heh. Men hade sjukt roligt båda kvällarna o tack för de :)

Tisdag i dag o inatt ska de tydligen bli en jäkla snöstorm så dom har redan ställt in skolorna. Hur kan dom ens göra de innan de börjat snöa? ingen kan ju va 100 på att de kommer va så jävla överdrivet. Sjukt. Jaja, vi får helt enkelt se imorgon när vi vaknar.

vete fan va ja ska göra om alla ungar e hemma imorgon. AAAAAAH!

Jaja, kan iaf gotta mig med att vi drar till NYC i helgen! de muntrar ju upp en del :)

Prata i tele med min underbara Emma innan! så himla kul o höra din röst. Känns som vi inte e så långt ifrån varandra då. Älskar dig <3


lots of love <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0