New York City

Är verkligen förälskad i de stora äpplet! lika underbart att åka dit varje gång. Älskar att strosa runt på time square o bara kolla på folk o allt annat.

Jag o Edith tog bussen kl 9 i lördes morse. Va i nyc vid halv två då vi mötte upp Maddie (som vatt hos sin syster o hälsat på) Tog en taxi till candy hostel, hah passar oss perfekt. Skabbigt ställe men de va billig o vi skulle ju inte va där så mkt, så de fick duga.

Tog tunnelbannan in till time square där vi kolla skulle kolla lite affärer men de blev bara en, forever 21. Den e så jäkla stor så de tar ju flera timmar att gå igenom hela. Fyra våningar o sjukt bra partymusik så där trivdes vi bra :)
efter några timmar där inne fick vi tillslut slita oss för att bege oss tillbaka till hostelet för att göra oss redo för kvällen.

Blev taxi in till stan där vi käkade en sen middag på dallas bbq. Blev frozen drinks o shots innan vi drog vidare till Webster hall. En klubb med 3 våningar o olika sorters musik på varje våning. Riktigt bra ställe, blev man trött på musiken va de bara att gå till nästa våning ;) hade riktigt kul o träffa en hel den sköna människor.
Klockan var närmre halv fem när vi bestämde oss för att ta en taxi hem o sova. Tipsy o glada kom vi tillslut hem o däckade alla tre i samma säng :) haha.

Utcheckning kl 11 på söndagen va ju mindre kul men inte så mycket att be för. Så efter en dusch vakna vi till o sen va de dags att ta oss till rockafeller center för att åka skridskor :) äntligen! En riktigt kul upplevelse, mkt folk o mysig atmosfär ;)
Maddie o edtih våga sig inte ut på isen så dom fick filma ist ;) hah.
När vi gick av isen för den skulle spolas så va där ett par kvar själva på isen o då går han ner på knä o friar till henne :) så sjukt sött! o massa folk samlades runtomkring o skrek o applådera :) riktigt fint va de :)

Efter de drog vi till pan au pain o käkade soppa för att värma oss.

Bussen hem gick klockan fyra så trötta o slitna gick vi till stationen o somna direkt när vi satt oss på bussen.


Resumé av helgen: galet roligt, många skratt, skaka rumpan, drinkar, shopping!

Så nu väntas en nyc trip i februari igen, cant wait!

Men innan dess åker vi till canada :) yeeeah!

lots of love


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0