Helgen

Nu e man tillbaks i verkligenheten med jobb och barn o allt vad det innebär.. heh.

Helgen i NY var skitrolig :) trots att det va lite klödd innan vi kom in på nån klubb på Manhattan. De va tydligen inte så planerat så vi stod utanför ett ställe skitlänge o vänta på folk o sen ville ingen betala 30 dollar i inträde så vi drog vidare till ett annat ställe där de va samma visa men massa väntande o ingen som hade nån koll. Tillslut gick vi iaf in där o då va klockan runt 3 så vi han dricka några drinkar o shake lite rumpa innan stället stängde kl 4 o de va dags att dra sig hemåt. Fick skjuts av några kompisar o va hemma vid 5. Lagom sliten i söndes o sov som ett litet lamm till klockan 1. Blev slas hemma hos Isse och Kevin till de va dags att köra hem till Boston igen.

Men en resumé av helgen blir såhär: Skratt, drinkar, slas, shopping, middagar o dans ;) så absolut en toppenhelg :D

Idag har de regnat o vatt allmänt grått här i Newton. Riktigt tråkigt väder o man känner inte för att göra så mkt. Längtar som faaaaaaan till sommaren. E så jävla trött på de här "mellan" vädret..

Ikv blir de nog bara slas här hemma.. ska ta en dusch nu innan jag ska ta igen lite bb avsnitt :) tvättar och står i gör jag också så ska försöka tvätta undan allt så de e gjort.

Ha de underbaringar!


 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0