Hempstead

Så, då befinner vi oss hos Isabell och Kevin i Hempstead NY :)

Roadtrippen hit gick ganska smärtfritt. Hamna i bilkö innan vi ens hann lämna Newton. Men sen flöt det på ganska bra. Va här på long Island vid tio tiden igår kväll. Skulle möta upp familjen Lewis på Bronx BBQ och käka middag, och efter många om och men hitta vi tillslut dit. (lite klödd med gpsn). Det blev käk och sliskigt goda drinkar ;) massa snack, foton och skratt :) Drog hem till Isse och Kevin vid halv ett tiden och somna som små barn.

Imorse vakna vi vid tiotiden och drog på slaskläder och stack till affären och handla hem frukost. Efter käk och lite slas här hemma drog vi vidare till gallerian och shoppade loss på H&M. Sjukt att man e i USA med tusentals shoppingställen och ändå envisas vi med att åka till H&M ;) haha. Efter det drog vi hem igen, käka lite och drack några öl innan de va dags att hoppa in i dushen och göra sig redo för kvällen..

Och nu sitter jag här, halvt redo (ska bara slänga på mig kvällens outfit) och dricker öl och väntar på att dom andra ska bli klara ;)

Ikv drar vi in till Manhattan för att fira Liana (kevins syster) som fyllt år. Ska käka på nån resturang på time square och efter det blir det utgång ;) Ska bli riktigt kul, taggad till tusen! Att testa NYC nattliv är aldrig fel ;)

Hoppas ni har en lika bra helg som vi har ;)

kärlek till folket!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0